Landing Social Coupon header
Landing Social Coupon header

Barcelona, ciutat intel·ligent

Ràdio Barcelona organitza el proper 18 de desembre una taula rodona per compartir coneixements i punts de vista sobre els nous camins que està prenent la nostra ciutat, mitjançant l'aplicació de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

I és que cada vegada és més habitual parlar de smart cities i de sharing cities. Però com de properes són les realitats que ens porten aquests conceptes? De quina manera la tecnologia està efectivament transformant la nostra ciutat? Estem en el bon camí per millorar la sostenibilitat, els fluxos de comunicació, l'accessibilitat i eficàcia dels serveis públics, la mobilitat, i els processos participatius de la ciutat de Barcelona?  

En parlarem en aquesta nova edició d'Univers Ràdio Barcelona, un cicle de conferències, esdeveniments i programes especials que organitza  Ràdio Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona.

Carla Turró, directora del programa El Balcó, de SER Catalunya, moderarà una taula que comptarà amb la participació de:

- Mayo Fuster, directora d'investigació sobre economia col·laborativa a l'Internet Interdisciplinary Institute de la Universitat Oberta de Catalunya (Dimmons)
- Tomás Díez, director dels projectes Fab Lab Barcelona i FAB City a l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya
- Arnau Monterde, coordinador del projecte Tecnopolítica en el grup de recerca Communication Networks and Social Change a l'Internet Interdisciplinary Institute a la UOC
- Pilar Conesa, comissària de Smart City Expo World Congress, i fundadora i CEO de l’empresa Anteverti.

T'esperem el proper 18 de desembre, a partir de les 9.30 h a Ca l'Alier (Av. Pere IV, 362).

Demana la teva invitació:
 
El abajo firmante, una vez leída la nota informativa, da su consentimiento para las actividades descritas a continuación:
 
  •  *acceso al servicio Lectura
  •  actividades de marketing y análisis de mercado Lectura
  •  perfilado de los datos Lectura
 
registra't
shadow
Compartir
 
Compartir en